Administratiekantoor Ridderkerk

Vertrouwen. Waarde.

'De wetenschap dat wij altijd bij een adviseur van Fidor terecht kunnen als we even willen sparren of met iets zitten, geeft rust. Samen ondernemen!'

'De wetenschap dat wij altijd bij een adviseur van Fidor terecht kunnen als we even willen sparren of met iets zitten, geeft rust. Samen ondernemen!'

Administratiekantoor Ridderkerk

Fidor is hét jonge en meest dynamische administratiekantoor in Ridderkerk, werkzaam in diverse branches! Dagelijks staat bij ons een gedreven en enthousiast team medewerkers klaar om u te voorzien van een advies op maat en de juiste ondersteuning bij vele bedrijfsmatige processen. Door onze persoonlijke benadering kunnen we vele soorten bedrijven op de juiste manier bijstaan. Naast een uitgebreide en persoonlijke service hechten we bij Fidor veel waarde aan vooruitstrevendheid en vernieuwing waardoor IT een steeds grotere rol gaat spelen ook in ons vakgebied!

Administratiekantoor Fidor in Ridderkerk

Fidor is als administratiekantoor in Ridderkerk in te schakelen voor diverse werkzaamheden. U kunt daarbij denken aan:

  • Het opstellen van jaarrekeningen
  • Het doen van belastingaangifte
  • Het bijhouden van de salarisadministratie
  • Aanvragen van subsidies
  • Invoeren van nieuwe IT systemen voor uw bedrijfsadministratie

Samen met u zorgen we er graag voor dat uw administratie op orde is waardoor u altijd aan de laatste eisen en regelgevingen voldoet. Hiervoor maken we graag gebruik van online IT-toepassingen zodat u overal direct een actueel overzicht heeft van uw administratie en presentaties. Dit maakt het tevens mogelijk tijdig en gericht uw koers bij te sturen of te wijzigen.

Afspraak maken

Bent u benieuwd naar de IT-oplossingen van ons administratiekantoor in Ridderkerk? Neem dan eens contact met ons op om een afspraak te maken. U kunt hiervoor het beste even bellen naar 0180 746 016.

Waarom Fidor?

Ontzorgen. Voor iedereen.

Digitale accountant

Altijd actuele en relevante informatie bij de hand om in control te zijn? Onze op maat gemaakte IT-applicaties sluiten exact aan op jouw situatie en die van het bedrijf.

Sparringpartner

Op zoek naar een adviseur die met je mee onderneemt? Bij ons kun je vertrouwen op een eerlijk en gedegen advies vanuit een helicopterview voor zowel de ondernemer als de onderneming.

Optimalisatie

Tijd en geld besparen? Wij brengen je financiële en fiscale situatie in kaart en optimaliseren het administratieproces. Zo verbeter je heel simpel de prestaties van jouw bedrijf.

Overstapservice

Meer uit je onderneming halen? Stap dan over naar Fidor. Met onze handige overstapservice is dat heel eenvoudig. Wij nemen je alles van a tot z uit handen.

Contact

Simpel. Voor iedereen.

Fidor Accountants en Belastingadviseurs B.V.

T: 0180 746016

F: 0180 746015
info@fidor.nl

KvK: 53815971 

 

Of, wij nemen contact met jou op.

Inloggen

Je persoonlijke omgeving.

Zoeken

Door de hele website.