Over Fidor

Vertrouwen. Waarde.

'De wetenschap dat wij altijd bij een adviseur van Fidor terecht kunnen als we even willen sparren of met iets zitten, geeft rust. Samen ondernemen!'

'De wetenschap dat wij altijd bij een adviseur van Fidor terecht kunnen als we even willen sparren of met iets zitten, geeft rust. Samen ondernemen!'

Over Fidor

'Fidor Accountants en Belastingadviseurs B.V. te Ridderkerk is een jong en dynamisch accountantskantoor met een sterke IT- en advies focus. Bij ons kun je niet alleen terecht voor de reguliere accountancy dienstverlening, fiscaliteit en loonadministratie. Maar ook voor de boekhouding, financiering en juridische vraagstukken.'

Fidor is een samenvoeging van de Italiaanse woorden ‘fidem’ en ‘valore’. De woorden betekenen vertrouwen en waarde en staan in onze dienstverlening centraal. Ons enthousiaste en klantgerichte team staat dan ook graag voor je klaar! Bij Fidor ben je ervan verzekerd van dat echt alles goed geregeld is. Door onze kennis van zaken en de digitale mogelijkheden die wij bieden, helpen we met het verbeteren van de prestaties van jouw onderneming.

Het team wordt geleid door de vijf partners van Fidor. Ieder met zijn eigen specialisatie, waardoor we je op alle disciplines binnen ons vakgebied van dienst kunnen zijn. Daarnaast zijn we jouw sparringpartner. Niet voor niets is onze slogan; Fidor onderneemt met je mee.

Over Fidor over Fidor

Waarom Fidor?

Ontzorgen. Voor iedereen.

Digitale accountant

Altijd actuele en relevante informatie bij de hand om in control te zijn? Onze op maat gemaakte IT-applicaties sluiten exact aan op jouw situatie en die van het bedrijf.

Sparringpartner

Op zoek naar een adviseur die met je mee onderneemt? Bij ons kun je vertrouwen op een eerlijk en gedegen advies vanuit een helicopterview voor zowel de ondernemer als de onderneming.

Optimalisatie

Tijd en geld besparen? Wij brengen je financiële en fiscale situatie in kaart en optimaliseren het administratieproces. Zo verbeter je heel simpel de prestaties van jouw bedrijf.

Overstapservice

Meer uit je onderneming halen? Stap dan over naar Fidor. Met onze handige overstapservice is dat heel eenvoudig. Wij nemen je alles van a tot z uit handen.

Overlay video
Video afspelen

Binnenkijken bij Fidor

Overstappen naar Fidor?

Makkelijk. En snel.

Een beter inzicht en meer uit je onderneming halen? Stap dan over naar Fidor. Met onze handige overstapservice is dat heel eenvoudig. Wij nemen je alles van a tot z uit handen.

In vier simpele stappen overstappen naar Fidor.

1.

Kennismaken

Wij leren jou en je bedrijf graag beter kennen en gaan met je in gesprek over de mogelijkheden en kansen die Fidor jouw onderneming biedt.

2.

Inventarisatie

Na een inventarisatie brengen wij precies in kaart hoe we de prestaties van jouw bedrijf kunnen verbeteren.

3.

Migreren

Wij zetten alles snel over en bieden innovatieve IT-applicaties die heel eenvoudig zijn in gebruik en exact aansluiten op jouw situatie.

4.

Gefeliciteerd!

Wanneer je overgestapt bent naar Fidor zullen wij je volledig ontzorgen en heb je altijd inzicht in de juiste actuele informatie. Zo kun jij je focussen op de kerntaken en wij doen de rest.

Ook alles echt goed geregeld hebben? Neem dan nu contact met ons op en maak gebruik van onze eenvoudige overstapservice.

Over Fidor overstappen

Wat overstappers zeggen:

Ook bij dit leuke team horen?
Arrow down

Werken bij Fidor

Wees welkom!

Werken voor een dynamische en ambitieuze organisatie waar je optimaal de kans krijgt om je te ontplooien in een open en informele sfeer? Als jij kiest voor een baan bij Fidor als (assistent) accountant, -belastingadviseur, -salarisadministrateur of -adviseur bepaal je voor een groot deel zelf je carrière.

Wil je vanuit het perspectief van de klant op zoek gaan naar de beste oplossingen? Laat het ons weten en misschien kunnen we jou binnenkort verwelkomen in ons team!

Inloggen

Je persoonlijke omgeving.

Zoeken

Door de hele website.