Klantverhalen van Fidor

Trots op onze klanten.

'Wij zijn blij dat Fidor op de achtergrond een aantal zaken goed voor ons regelt.'

'Wij zijn blij dat Fidor op de achtergrond een aantal zaken goed voor ons regelt.'

Trots op onze klanten

Ben je benieuwd hoe bedrijven de samenwerking met Fidor ervaren? Wij laten onze klanten aan het woord via inspirerende klantenverhalen. Lees hier de ervaringen van onze klanten uit verschillende branches en van verschillende grootte. Niet zo vreemd toch dat wij trots zijn op onze klanten?!

Een dag uit het leven van Rick Peters

Ontdek een dag in het leven van ondernemer Rick Peters, eigenaar van Sharp Gietvloeren en Sharp Projects. Van vroege ochtendwandelingen met Labradoodles tot het leiden van hoogwaardige vloer- en interieurprojecten, zijn dag is gevuld met diversiteit en passie. Laden van kunstharsen, e-mails beantwoorden en projectbezoeken maken deel uit van zijn dynamische routine, terwijl hij zijn ondernemingen met toewijding beheert.

Lees meer

ETS Luxury Driving

“Ik ben een echte Rotterdamse man. Ondernemen zit mij in het bloed. In mijn branche zijn wij uniek. Waarom? Mijn nationale en internationale klanten vertegenwoordigen ‘de top’ en vormen daardoor de belangrijkste waarde van ETS. Goed is niet goed genoeg! De lat ligt hoog. Daar moeten wij simpelweg met iedere rit aan voldoen.”

Lees meer

Het verhaal achter Landvast vanuit Hans Laheij

Landvast is een ontmoetings- en activiteitenplek dichtbij de unieke en historische haven in Alblasserdam. Een plek voor de Alblasserdamse samenleving, waar voor jong en oud iets te beleven valt. Van muziekvereniging tot vakantiebijbelclub. Van bioscoopbezoeker tot kerkganger. Het is Hans Laheij die hier als directeur heel blij van wordt.

Lees meer

Veelkleurig, natuurlijk en internationaal

Lino importeert uit heel de wereld en levert vervolgens aan zo’n 15 tot 20 landen onbewerkte en bewerkte natuurlijke producten zoals droogbloemen, schelpen, mossen, pluimen en takken. De veelheid en verscheidenheid van materialen is niet te vangen in één toevoeging in de handelsnaam.

Lees meer

Fidor kent de onderneming en de ondernemer

“Ik ben al sinds 2003 werkzaam als blokkenlijmer en heb het vak geleerd bij Heteren Kalkzandsteen. In 2005 ontstond de wens om voor mijzelf te beginnen als zzp-er. Later ging ik andere blokkenlijmers inhuren. Inmiddels werk ik met een vaste club van tien collega’s en zijn we met name werkzaam in de regio Rotterdam en Den Haag.”

Lees meer

Inloggen

Je persoonlijke omgeving.

Zoeken

Door de hele website.