Klantverhalen van Fidor

Trots op onze klanten.

'Wij zijn blij dat Fidor op de achtergrond een aantal zaken goed voor ons regelt.'

'Wij zijn blij dat Fidor op de achtergrond een aantal zaken goed voor ons regelt.'

Trots op onze klanten

Ben je benieuwd hoe bedrijven de samenwerking met Fidor ervaren? Wij laten onze klanten aan het woord via inspirerende klantenverhalen. Lees hier de ervaringen van onze klanten uit verschillende branches en van verschillende grootte. Niet zo vreemd toch dat wij trots zijn op onze klanten?!

Veelkleurig, natuurlijk en internationaal

Lino importeert uit heel de wereld en levert vervolgens aan zo’n 15 tot 20 landen onbewerkte en bewerkte natuurlijke producten zoals droogbloemen, schelpen, mossen, pluimen en takken. De veelheid en verscheidenheid van materialen is niet te vangen in één toevoeging in de handelsnaam.

Lees meer

Fidor kent de onderneming en de ondernemer

“Ik ben al sinds 2003 werkzaam als blokkenlijmer en heb het vak geleerd bij Heteren Kalkzandsteen. In 2005 ontstond de wens om voor mijzelf te beginnen als zzp-er. Later ging ik andere blokkenlijmers inhuren. Inmiddels werk ik met een vaste club van tien collega’s en zijn we met name werkzaam in de regio Rotterdam en Den Haag.”

Lees meer
Klantverhaal Mandy Glaudemans

Win-win situatie voor Mandy Glaudemans

Sport loopt als een rode draad door het leven van Mandy Glaudemans. Ze is jong begonnen met voetballen, heeft op hoog niveau gespeeld en nu is zij personal trainer, waarbij zij mensen helpt aan een gezonde levensstijl. Zo ook medewerkers van Fidor.

Lees meer