Alle bezoekers zijn even belangrijk

Klantverhaal. Hans Laheij.

Hans Laheij: “Een plek waar de volle breedte van de samenleving zich te gast voelt.”

Hans Laheij: “Een plek waar de volle breedte van de samenleving zich te gast voelt.”

Landvast

Ontmoetings- en activiteitenplek
Landvast is een ontmoetings- en activiteitenplek dichtbij de unieke en historische haven in Alblasserdam. Een plek voor de Alblasserdamse samenleving, waar voor jong en oud iets te beleven valt. Van muziekvereniging tot vakantiebijbelclub. Van bioscoopbezoeker tot kerkganger. Het is Hans Laheij die hier als directeur heel blij van wordt. “Dit was onze bedoeling. Een plek waar de volle breedte van de samenleving zich te gast voelt. Dat doen we door gastvrijheid boven alles te stellen en te zorgen voor gezelligheid samen met lekker eten en een bijpassend drankje.”

Ondernemerschap

Samen en met specialisten
We vroegen Hans hoe hij zijn ondernemerschap zou willen omschrijven. “Ik ben vooral iemand die gastheer wil zijn. Daarnaast kan ik het niet alleen. Ik heb naast twaalf vaste mensen nog zo’n twintig part-timers en oproepkrachten lopen. Voor allerlei administratieve, juridische en personeelsvraagtukken heb ik Fidor. André Schipper is mijn accountant. Een praktische man bij wie ik met alle vragen terecht kan. Verder hebben mijn partner Evelyne Valk en ik veel aan Gerben Tronchet die de salaris en personeelsadministratie doet. Eigenlijk hoef ik me daar niet druk over te maken. Ik moet alleen zorgen dat opbrengsten en kosten goed in balans blijven.”

Midden in de samenleving

Alle bezoekers zijn even belangrijk
Naast horecafaciliteiten en een mooie moderne filmzaal heeft Landvast vergaderfaciliteiten. Hier maken lokale ondernemers maar ook verenigingen gebruik van. Hans: “Alle bezoekers zijn even belangrijk. Jong en oud, senioren die naar een film willen kijken en musici die hier een optreden verzorgen. Kortom, het bruist hier van de activiteiten. Zo staan we midden in de samenleving. Dat gaat niet vanzelf. Juist daarom ben ik blij dat Fidor op de achtergrond een aantal zaken goed regelt. De wetenschap dat ik bij één van hen terecht kan als ik even wil sparren of met iets zit, geeft mij rust. Samen ondernemen!”

Inloggen

Je persoonlijke omgeving.

Zoeken

Door de hele website.