Een dag uit het leven van Rick Peters

Klantverhaal. Sharp Gietvloeren & Sharp Projects.

Een dag uit het leven van een ondernemer

Een dag uit het leven van een ondernemer

06.30 uur
Na het ontbijt met mijn vrouw laat ik onze Labradoodles Zali en Zayra uit. Een fijn begin van de dag. Daarna ga ik naar mijn bedrijf Sharp Projects in Hendrik-Ido- Ambacht.
07.30 uur
Ik help mee met het inladen van de bus met onder andere kunstharsen ten behoeve van gietvloeren. Mijn collega’s gaan vandaag naar een project toe om een gietvloer te leggen. Sharp Projects is een allround leverancier van hoogwaardige vloeren in verschillende sectoren. Daarnaast richten we ons op kantoorinrichting en raambekleding.
08.00 uur
Ik kruip achter mijn computer om (aan)vragen via de mail te beantwoorden en tekeningen, calculaties en offertes op maat te maken. Dit werk doe ik bijna elke ochtend en de aanvragen zijn heel divers; van raambekleding tot zonwering en van kantoorinrichting tot verschillende soorten vloeren of een combinatie hiervan.
12.30 uur
Na de lunch ga ik op pad om een aantal verschillende projecten te bezoeken. Zo voer ik een vochtmeting uit. Het percentage vocht in de dekvloer moet onder de 45% zijn alvorens we een vloer kunnen bedekken. Daarna rij ik naar Van der Pol Reclame in Ridderkerk waar een gietvloer wordt gelegd. Mijn collega Kazimierz is bezig met het smeren van de vloer.
15.00 uur
Vervolgens voer ik een ESD-meting uit in verband met een vloer die statische ladingen tegengaat voor een bedrijf dat met printplaten werkt. De afwisselende werkzaamheden maken mijn werk extra leuk.
16.30 uur
Aan het einde van de dag ga ik terug naar de zaak om nog wat telefoontjes te plegen en administratieve klusjes te doen. Over de financiële administratie en ontwikkelingen binnen het bedrijf heb ik regelmatig contact met Tim of Ewout. Dat ik met bepaalde vraagstukken op Fidor kan terugvallen geeft mij een fijn gevoel.
18.00 uur
Na het werk en voor het avondeten vind ik het heerlijk om nog een uurtje te sporten en mijn hoofd leeg te maken. Ongeveer drie keer in de week train ik met een personal trainer bij TTC Drechtsteden. Regelmatig doen mijn vrouw en dochters ook mee. Vooral het kickboksen vind ik leuk, na afloop zijn we dan helemaal total loss, haha.

Inloggen

Je persoonlijke omgeving.

Zoeken

Door de hele website.