ETS - Your upgrade in mobility

Klantverhaal. Bart van Leijden.

“Ons imago moet integraal gaan over betrouwbaarheid, ordelijkheid en discipline"

“Ons imago moet integraal gaan over betrouwbaarheid, ordelijkheid en discipline"

Goed is niet goed genoeg

Veiligheid, integriteit en persoonlijke service
ETS Luxury Driving uit Barendrecht is een bijzonder bedrijf. De oprichter, Bart van Leijden, is echter wars van overdreven gedoe en kouwe drukte. “Ik ben een echte Rotterdamse man. Ondernemen zit mij in het bloed. In mijn branche zijn wij uniek. Waarom? Mijn nationale en internationale klanten vertegenwoordigen ‘de top’ en vormen daardoor de belangrijkste waarde van ETS. Goed is niet goed genoeg! De lat ligt hoog. Daar moeten wij simpelweg met iedere rit aan voldoen.”
“De top van het Nederlandse bedrijfsleven, artiesten en bestuurders zijn onze klanten. Daarnaast ook bijzondere mensen uit de (inter)nationale wereld van de politiek, grote bedrijven en de amusementsindustrie. Ik ben er trots op dat bijvoorbeeld de directie van Heineken en Coca Cola al jarenlang vaste klanten zijn. Dat kan alleen omdat wij vaste gescreende en gecertificeerde chauffeurs, ‘senior drivers’, hebben die snappen dat veiligheid en integriteit voorop staan. Daarnaast zijn onze auto’s niet ouder dan drie jaar, zijn overal te traceren en kennen wij een unieke persoonlijke service.”

Presentatie en klantbeleving

Persoonlijke dienstverlening
Wat opvalt is dat niet alleen de auto’s er goed uitzien, maar dat ook het pand er representatief uit ziet. “Wij stellen hoge eisen aan presentatie en klantbeleving. Opdrachtgevers moeten zich thuis voelen. Verder zien de medewerkers die hier werken dat wij gaan voor kwaliteit. Ons imago moet integraal gaan over betrouwbaarheid, ordelijkheid en discipline. Consistentie en je ambities waarmaken. Ik merk dat Fidor dat ook belangrijk vindt. Dit valt me op als we per kwartaal de prestaties en resultaten doorspreken. Maar ook wanneer ik vragen heb over personeel, de salarisadministratie, contracten of fiscale kwesties. Persoonlijke dienstverlening is heel belangrijk. Ook wanneer je zoals ETS en Fidor op basis van vertrouwen met elkaar samenwerkt,” zegt Bart tot besluit.

Inloggen

Je persoonlijke omgeving.

Zoeken

Door de hele website.