Belastingadvies Dordrecht

Vertrouwen. Waarde.

'De wetenschap dat wij altijd bij een adviseur van Fidor terecht kunnen als we even willen sparren of met iets zitten, geeft rust. Samen ondernemen!'

'De wetenschap dat wij altijd bij een adviseur van Fidor terecht kunnen als we even willen sparren of met iets zitten, geeft rust. Samen ondernemen!'

Belastingadvies Dordrecht

Voor een praktisch belastingadvies moet u in Dordrecht en omgeving bij Fidor in Ridderkerk zijn! Sinds 2011 kunt u bij ons terecht voor een reguliere accountancy-dienstverlening, fiscaliteit en loonadministratie. Hierbij maken wij maximaal gebruik van IT en hebben we voor vele bedrijven en vraagstukken een oplossing op maat in huis. Deze innovatieve en vooruitstrevende aanpak maakt ons bijzonder en daar zijn we dan ook zeer trots op. Kom vrijblijvend kennis maken om ons beter te leren kennen en ontdek wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen!

Belastingadvies van Fidor in Dordrecht

Als ondernemer komt u veel vragen tegen waar u misschien niet direct het antwoord op weet. Bij Fidor bieden we u graag de juiste ondersteuning en een praktisch advies om met diverse accountancy, fiscaliteit en financiële vraagstukken te dealen. Onze belastingadviseurs kunnen u bijvoorbeeld een deskundig belastingadvies geven in Dordrecht maar kunnen tevens gebruikt worden als sparring partner voor diverse zaken.

Behoefte aan een partner?

Zou u graag een belastingadvies ontvangen van onze ervaren medewerkers of zou u graag in gesprek gaan over vraagstukken die u tegenkomt in uw bedrijf in Dordrecht of omgeving? Bel dan even naar 0180 746 016 voor meer informatie of vul hieronder het contactformulier in voor aan afspraak met onze belastingadviseur.

Waarom Fidor?

Ontzorgen. Voor iedereen.

Digitale accountant

Altijd actuele en relevante informatie bij de hand om in control te zijn? Onze op maat gemaakte IT-applicaties sluiten exact aan op jouw situatie en die van het bedrijf.

Sparringpartner

Op zoek naar een adviseur die met je mee onderneemt? Bij ons kun je vertrouwen op een eerlijk en gedegen advies vanuit een helicopterview voor zowel de ondernemer als de onderneming.

Optimalisatie

Tijd en geld besparen? Wij brengen je financiële en fiscale situatie in kaart en optimaliseren het administratieproces. Zo verbeter je heel simpel de prestaties van jouw bedrijf.

Overstapservice

Meer uit je onderneming halen? Stap dan over naar Fidor. Met onze handige overstapservice is dat heel eenvoudig. Wij nemen je alles van a tot z uit handen.

Contact

Simpel. Voor iedereen.

Fidor Accountants en Belastingadviseurs B.V.

T: 0180 746016

F: 0180 746015
info@fidor.nl

KvK: 53815971 

 

Of, wij nemen contact met jou op.

Inloggen

Je persoonlijke omgeving.

Zoeken

Door de hele website.