Belastingadviseur Barendrecht

Vertrouwen. Waarde.

'De wetenschap dat wij altijd bij een adviseur van Fidor terecht kunnen als we even willen sparren of met iets zitten, geeft rust. Samen ondernemen!'

'De wetenschap dat wij altijd bij een adviseur van Fidor terecht kunnen als we even willen sparren of met iets zitten, geeft rust. Samen ondernemen!'

Belastingadviseur Barendrecht

Fidor is uw belastingadviseur in Barendrecht en omgeving! Sinds 2011 kunt u bij ons terecht voor diverse werkzaamheden op het gebied van accountancy, fiscaliteit, loonadministratie en juridische zaken. Bij de meeste van deze zaken maken we optimaal gebruik van IT oplossingen voor een effectieve en efficiënte werkwijze. Naast adviseur zijn wij tevens sparring partner en uw ondersteuning in de verschillende werkgebieden. Heeft u vragen? Kom gerust bij ons langs voor meer informatie!

Betrouwbare belastingadviseur in de regio Barendrecht

Bent u nog op zoek naar een belastingadviseur in de buurt van Barendrecht? Kom dan snel eens langs bij Fidor in Ridderkerk. Wij helpen u graag op weg in het fiscale landschap en zijn altijd op de hoogte van de laatste wetten en regelgevingen. Door onze jarenlange ervaring en duidelijke prijsafspraken weet u altijd waar u aan toe bent. Zo kunnen we u uitstekend informeren en adviseren over zaken als:

  • Aangiften
  • Dividend
  • Erven
  • Inkomsten
  • Omzet
  • Overdrachten
  • Vennootschappen

Onze IT-focus

Onze belastingadviseur maakt veel gebruik van IT oplossingen en heeft ook voor u in Barendrecht een passend pakket. Zowel voor uw administratie als aangiften, prestaties en personeel hebben wij een gemakkelijke software in huis. Al uw vragen zijn bij ons van harte welkom! Bel even naar 0180 746 016 of vul hieronder het contactformulier in.

Waarom Fidor?

Ontzorgen. Voor iedereen.

Digitale accountant

Altijd actuele en relevante informatie bij de hand om in control te zijn? Onze op maat gemaakte IT-applicaties sluiten exact aan op jouw situatie en die van het bedrijf.

Sparringpartner

Op zoek naar een adviseur die met je mee onderneemt? Bij ons kun je vertrouwen op een eerlijk en gedegen advies vanuit een helicopterview voor zowel de ondernemer als de onderneming.

Optimalisatie

Tijd en geld besparen? Wij brengen je financiële en fiscale situatie in kaart en optimaliseren het administratieproces. Zo verbeter je heel simpel de prestaties van jouw bedrijf.

Overstapservice

Meer uit je onderneming halen? Stap dan over naar Fidor. Met onze handige overstapservice is dat heel eenvoudig. Wij nemen je alles van a tot z uit handen.

Contact

Simpel. Voor iedereen.

Fidor Accountants en Belastingadviseurs B.V.

T: 0180 746016

F: 0180 746015
info@fidor.nl

KvK: 53815971 

 

Of, wij nemen contact met jou op.

Inloggen

Je persoonlijke omgeving.

Zoeken

Door de hele website.