Belastingadviseur Dordrecht

Vertrouwen. Waarde.

'De wetenschap dat wij altijd bij een adviseur van Fidor terecht kunnen als we even willen sparren of met iets zitten, geeft rust. Samen ondernemen!'

'De wetenschap dat wij altijd bij een adviseur van Fidor terecht kunnen als we even willen sparren of met iets zitten, geeft rust. Samen ondernemen!'

Belastingadviseur Dordrecht

Fidor is de belastingadviseur in de omgeving van Dordrecht met een sterke IT-focus. Wij typeren ons als accountant en belastingadviesbureau door onze verfrissende en vooruitstrevende aanpak en dat ziet u dan ook direct terug in onze huisstijl en onze persoonlijke benadering naar de klant toe. Als ondernemer zullen we u niet overladen met informatie en wetgevingen maar geven we u naar aanleiding van uw vraagstuk een praktisch advies waar u echt iets mee kunt. Frisse en heldere taal is dan ook wat u bij ons kunt verwachten.

Persoonlijke belastingadviseur regio Dordrecht

Onze belastingadviseur helpt u graag om uw bedrijfsprocessen in Dordrecht en omgeving zo aan te passen zodat u efficiënt en overzichtelijk te werk kunt gaan. Hierbij beperken we ons niet tot belastingen en fiscale zaken maar worden ook de administratie, financiën en personeelsbestanden meegenomen. Bij Fidor maken we optimaal gebruik van technische mogelijkheden waardoor onze aanpak vaak innovatiever en vooruitstrevender is dan bij andere kantoren. Aarzel niet om vragen te stellen of om een advies te vragen, wij zijn er graag voor u!

Advies op maat

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze services of een persoonlijk advies van onze belastingadviseur in Dordrecht ontvangen? Al uw vragen zijn bij ons van harte welkom! Bel even naar 0180 746 016 of vul hieronder het contactformulier in.

Waarom Fidor?

Ontzorgen. Voor iedereen.

Digitale accountant

Altijd actuele en relevante informatie bij de hand om in control te zijn? Onze op maat gemaakte IT-applicaties sluiten exact aan op jouw situatie en die van het bedrijf.

Sparringpartner

Op zoek naar een adviseur die met je mee onderneemt? Bij ons kun je vertrouwen op een eerlijk en gedegen advies vanuit een helicopterview voor zowel de ondernemer als de onderneming.

Optimalisatie

Tijd en geld besparen? Wij brengen je financiële en fiscale situatie in kaart en optimaliseren het administratieproces. Zo verbeter je heel simpel de prestaties van jouw bedrijf.

Overstapservice

Meer uit je onderneming halen? Stap dan over naar Fidor. Met onze handige overstapservice is dat heel eenvoudig. Wij nemen je alles van a tot z uit handen.

Contact

Simpel. Voor iedereen.

Fidor Accountants en Belastingadviseurs B.V.

T: 0180 746016

F: 0180 746015
info@fidor.nl

KvK: 53815971 

 

Of, wij nemen contact met jou op.

Inloggen

Je persoonlijke omgeving.

Zoeken

Door de hele website.