Belastingconsulent Dordrecht

Vertrouwen. Waarde.

'De wetenschap dat wij altijd bij een adviseur van Fidor terecht kunnen als we even willen sparren of met iets zitten, geeft rust. Samen ondernemen!'

'De wetenschap dat wij altijd bij een adviseur van Fidor terecht kunnen als we even willen sparren of met iets zitten, geeft rust. Samen ondernemen!'

Belastingconsulent Dordrecht

Fidor is ook graag uw belastingconsulent in de regio Dordrecht! Wij hebben enkele vernieuwende oplossingen in huis voor al uw fiscale aangiften, administratie en werkzaamheden. Als accountant zijn wij dan ook verfrissend en innovatief en helpen we u graag bij het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen en administratie. Uiteraard kunt u ook voor een goed advies bij ons terecht!

Onze betrouwbare belastingadviseur voor u in Hendrik-Ido-Ambacht

De fiscale wet- en regelgeving verandert continu en wij begrijpen dan ook dat u niet altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen en werkwijzen. Als adviesbureau zijn we bij Fidor wel altijd op de hoogte van de actuele regelgevingen en daarom zijn we ook graag uw belastingconsulent in Dordrecht en omgeving. Zowel voor privé als zakelijke aangelegenheden kunt u bij ons terecht. Op zakelijk gebied kunt u daarbij denken aan:

  • Bedrijfsopvolging
  • Fiscale herstructureringen
  • Inrichten van uw BTW administratie
  • Inrichten van de administratie voor uw werkkostenregeling
  • Loonbelastingen
  • Overdrachtsbelastingen
  • Pensioenadvies
  • Terugvorderen van betaalde BTW

Advies op maat

Onze belastingconsulent kan voor uw bedrijf in Dordrecht een screening verzorgen zodat u precies weet waar u staat en welke zaken nog enige aandacht vereisen in de toekomst. Wij informeren en adviseren u graag over de mogelijkheden van onze service en bieden u geheel vrijblijvend een oplossing op maat aan. Interesse? Al uw vragen zijn bij ons van harte welkom! Bel even naar 0180 746 016 of vul hieronder het contactformulier in.

Waarom Fidor?

Ontzorgen. Voor iedereen.

Digitale accountant

Altijd actuele en relevante informatie bij de hand om in control te zijn? Onze op maat gemaakte IT-applicaties sluiten exact aan op jouw situatie en die van het bedrijf.

Sparringpartner

Op zoek naar een adviseur die met je mee onderneemt? Bij ons kun je vertrouwen op een eerlijk en gedegen advies vanuit een helicopterview voor zowel de ondernemer als de onderneming.

Optimalisatie

Tijd en geld besparen? Wij brengen je financiële en fiscale situatie in kaart en optimaliseren het administratieproces. Zo verbeter je heel simpel de prestaties van jouw bedrijf.

Overstapservice

Meer uit je onderneming halen? Stap dan over naar Fidor. Met onze handige overstapservice is dat heel eenvoudig. Wij nemen je alles van a tot z uit handen.

Contact

Simpel. Voor iedereen.

Fidor Accountants en Belastingadviseurs B.V.

T: 0180 746016

F: 0180 746015
info@fidor.nl

KvK: 53815971 

 

Of, wij nemen contact met jou op.

Inloggen

Je persoonlijke omgeving.

Zoeken

Door de hele website.