Boekhoudkundig advies

Vertrouwen. Waarde.

'De wetenschap dat wij altijd bij een adviseur van Fidor terecht kunnen als we even willen sparren of met iets zitten, geeft rust. Samen ondernemen!'

'De wetenschap dat wij altijd bij een adviseur van Fidor terecht kunnen als we even willen sparren of met iets zitten, geeft rust. Samen ondernemen!'

Boekhoudkundig advies

Voor een deskundig boekhoudkundig advies bent u bij Fidor in Ridderkerk aan het juiste adres! Bij ons staat dagelijks een team enthousiaste accountants en belastingadviseurs klaar om u te ondersteunen bij diverse bedrijfsmatige processen en werkzaamheden. Door onze ruime ervaring en vakkundige kennis weten we altijd hoe u snel en efficiënt te werk kunt gaan en ook in de toekomst het beste uw zaken kunt bijhouden en ordenen. Wij zijn gedreven, laagdrempelig en innovatief maar vooral persoonlijk bij u betrokken!

Praktisch boekhoudkundig advies

Als ondernemer komt u in de dagelijkse gang van zaken veel vragen en situaties tegen waarbij u niet goed weet hoe u het beste daarop kunt reageren. Meestal bent u uitstekend in staat de problemen zelf af te handelen maar heeft u daarbij enkel wat tips en ondersteuning nodig. Fidor is in deze zaken graag uw rechterhand en helpt u eenvoudig op weg met een boekhoudkundig advies, een efficiënt softwareprogramma of het automatiseren van uw loonadministratie. Wij zijn ten slotte zelf ook ondernemer en weten hoe waardevol een betrouwbare partner kan zijn!

Advies op maat

Zou u graag eens langskomen om met ons te sparren over een bepaald vraagstuk of zou u liever een boekhoudkundig advies ontvangen? Al uw vragen zijn bij ons van harte welkom! Bel even naar 0180 746 016 of vul hieronder het contactformulier in.

Waarom Fidor?

Ontzorgen. Voor iedereen.

Digitale accountant

Altijd actuele en relevante informatie bij de hand om in control te zijn? Onze op maat gemaakte IT-applicaties sluiten exact aan op jouw situatie en die van het bedrijf.

Sparringpartner

Op zoek naar een adviseur die met je mee onderneemt? Bij ons kun je vertrouwen op een eerlijk en gedegen advies vanuit een helicopterview voor zowel de ondernemer als de onderneming.

Optimalisatie

Tijd en geld besparen? Wij brengen je financiële en fiscale situatie in kaart en optimaliseren het administratieproces. Zo verbeter je heel simpel de prestaties van jouw bedrijf.

Overstapservice

Meer uit je onderneming halen? Stap dan over naar Fidor. Met onze handige overstapservice is dat heel eenvoudig. Wij nemen je alles van a tot z uit handen.

Contact

Simpel. Voor iedereen.

Fidor Accountants en Belastingadviseurs B.V.

T: 0180 746016

F: 0180 746015
info@fidor.nl

KvK: 53815971 

 

Of, wij nemen contact met jou op.

Inloggen

Je persoonlijke omgeving.

Zoeken

Door de hele website.