Digitalisering personeelsdossiers

Vertrouwen. Waarde.

'De wetenschap dat wij altijd bij een adviseur van Fidor terecht kunnen als we even willen sparren of met iets zitten, geeft rust. Samen ondernemen!'

'De wetenschap dat wij altijd bij een adviseur van Fidor terecht kunnen als we even willen sparren of met iets zitten, geeft rust. Samen ondernemen!'

Digitalisering personeelsdossiers

Voor de complete digitalisering van uw personeelsdossiers maakt u direct een afspraak bij Fidor! Wij onderscheiden ons van andere accountantskantoren door onze verfrissende en vooruitstrevende aanpak. Dit ziet u al direct aan onze huisstijl, de uitgebreide technische oplossingen en onze nieuwste publicaties. Wij zullen u als ondernemer niet vervelen met vakkundige weetjes, regelgevingen en overbodige informatie maar voorzien u in heldere taal direct van een advies op maat voor al uw situaties, zoals het digitaal maken van uw personeelsdossiers!

Digitaal zijn uw personeelsdossiers overzichtelijker

Papierarchieven en administraties behoren vrijwel in ieder bedrijf tot het verleden. Digitaal zijn uw personeelsdossiers overzichtelijker. Bent u ook bezig met het automatiseren van uw administratie, fiscale zaken, financiën en personeelsadministratie? Vraag de specialisten van Fidor dan gerust om een advies op maat. Wij helpen u graag bij de digitalisering van uw personeelsdossiers en salarisadministratie waardoor u in de toekomst sneller en efficiënter te werk kunt gaan en op elk gewenst moment de actuele gegevens en prestaties bij de hand heeft. Wij informeren u graag over deze online applicatie en de digitalisering van uw personeelsdossiers op ons kantoor in Ridderkerk!

Advies op maat

Heeft u vragen met betrekking tot de digitalisering van uw personeelsdossiers of zou u graag meer te weten willen komen over de mogelijkheden van onze online applicatie? Wij vertellen u graag meer over de voordelen van het digitaal maken van uw personeelsdossiers. Al uw vragen zijn bij ons van harte welkom! Bel even naar 0180 746 016 of vul hieronder het contactformulier in.

Waarom Fidor?

Ontzorgen. Voor iedereen.

Digitale accountant

Altijd actuele en relevante informatie bij de hand om in control te zijn? Onze op maat gemaakte IT-applicaties sluiten exact aan op jouw situatie en die van het bedrijf.

Sparringpartner

Op zoek naar een adviseur die met je mee onderneemt? Bij ons kun je vertrouwen op een eerlijk en gedegen advies vanuit een helicopterview voor zowel de ondernemer als de onderneming.

Optimalisatie

Tijd en geld besparen? Wij brengen je financiële en fiscale situatie in kaart en optimaliseren het administratieproces. Zo verbeter je heel simpel de prestaties van jouw bedrijf.

Overstapservice

Meer uit je onderneming halen? Stap dan over naar Fidor. Met onze handige overstapservice is dat heel eenvoudig. Wij nemen je alles van a tot z uit handen.

Contact

Simpel. Voor iedereen.

Fidor Accountants en Belastingadviseurs B.V.

T: 0180 746016

F: 0180 746015
info@fidor.nl

KvK: 53815971 

 

Of, wij nemen contact met jou op.

Inloggen

Je persoonlijke omgeving.

Zoeken

Door de hele website.