Financiële administratie uitbesteden

Vertrouwen. Waarde.

'De wetenschap dat wij altijd bij een adviseur van Fidor terecht kunnen als we even willen sparren of met iets zitten, geeft rust. Samen ondernemen!'

'De wetenschap dat wij altijd bij een adviseur van Fidor terecht kunnen als we even willen sparren of met iets zitten, geeft rust. Samen ondernemen!'

Financiële administratie uitbesteden

Veel bedrijven en instellingen, met name kleinere bedrijven en zelfstandigen, zijn op zoek naar een betrouwbare partner waaraan zij hun financiële administratie kunnen uitbesteden. Veel bedrijven hebben weinig of geen kaas gegeten van financiële administratie. Het is daarom ook niet verwonderlijk dat zij dit uitbesteden. U als eigenaar of bestuurder hebt veelal wat beters te doen dan urenlang nota’s en rekeningen door te pluizen.

De financiële administratie is echter wel een belangrijk onderdeel van uw bedrijf of instelling. De jaarcijfers zijn de basis om te kunnen voldoen aan de geldende wet- en regelgeving.

Fidor ondersteunt u graag om uw financiële administratie op orde te krijgen en te houden. Hierbij maken wij maximaal gebruik van IT. Ons uitgangspunt hierbij is steeds enerzijds uw gemak en tijdig inzicht in uw administratie en anderzijds efficiency in verband met voortdurende aandacht voor kostenbeheersing. Fidor ondersteunt u graag daarbij.

Financiële administratie uitbesteden aan een betrouwbare partner

Bij Fidor houden wij van transparantie. Met onze IT toepassingen kunnen wij onze partners altijd direct inzicht verschaffen in hun financiële administratie. Dit maakt het mogelijk tijdig en gericht te kunnen bijsturen. Door middel van Cloud toepassingen hebt u altijd en overal de beschikbaarheid over uw financiële gegevens. Wij komen graag met u in contact om de opties door te spreken en om vrijblijvend een kennismakingsgesprek in te plannen. U kunt ons bereiken door te bellen met 0180 746 016.

Waarom Fidor?

Ontzorgen. Voor iedereen.

Digitale accountant

Altijd actuele en relevante informatie bij de hand om in control te zijn? Onze op maat gemaakte IT-applicaties sluiten exact aan op jouw situatie en die van het bedrijf.

Sparringpartner

Op zoek naar een adviseur die met je mee onderneemt? Bij ons kun je vertrouwen op een eerlijk en gedegen advies vanuit een helicopterview voor zowel de ondernemer als de onderneming.

Optimalisatie

Tijd en geld besparen? Wij brengen je financiële en fiscale situatie in kaart en optimaliseren het administratieproces. Zo verbeter je heel simpel de prestaties van jouw bedrijf.

Overstapservice

Meer uit je onderneming halen? Stap dan over naar Fidor. Met onze handige overstapservice is dat heel eenvoudig. Wij nemen je alles van a tot z uit handen.

Contact

Simpel. Voor iedereen.

Fidor Accountants en Belastingadviseurs B.V.

T: 0180 746016

F: 0180 746015
info@fidor.nl

KvK: 53815971 

 

Of, wij nemen contact met jou op.

Inloggen

Je persoonlijke omgeving.

Zoeken

Door de hele website.