HRM en arbeidsrecht

Vertrouwen. Waarde.

'De wetenschap dat wij altijd bij een adviseur van Fidor terecht kunnen als we even willen sparren of met iets zitten, geeft rust. Samen ondernemen!'

'De wetenschap dat wij altijd bij een adviseur van Fidor terecht kunnen als we even willen sparren of met iets zitten, geeft rust. Samen ondernemen!'

HRM en arbeidsrecht

Bij Fidor vindt u altijd de juiste ondersteuning op het gebied van HRM en arbeidsrecht! Wij bieden u vernieuwende en vooruitstrevende mogelijkheden op het gebied van salarisadministratie en fiscale zaken waardoor u efficiënter en eenvoudiger te werk kunt gaan. Hierdoor bespaart u tijd op deze zaken en kunt u meer tijd besteden aan zaken die u als ondernemer echt belangrijk vindt!

Ondersteuning op het gebied van HRM en arbeidsrecht

Uiteraard kunt u bij Fidor terecht voor het uitbesteden van uw salarisadministratie of personeelszaken maar onze meerwaarde zit hem voornamelijk in het bieden van advies op het gebied van HRM en arbeidsrecht. Uw personeel is uw kostbaarste bezit en daar moet u dan ook de nodige aandacht en tijd in stoppen om er het beste uit te halen. Bij Fidor helpen we u graag tijdig uw lonen uit te betalen, uw personeel tevreden te houden en uw personeelsvraagstukken op te lossen voor een prettige en vlekkeloze organisatie binnen uw onderneming!

Advies op maat

Wij denken en ondernemen graag met u mee als het gaat om HRM en arbeidsrecht vraagstukken. Door onze persoonlijke en laagdrempelige service kunnen wij bedrijven in vele branches voorzien van een advies op maat. Interesse? Bel ons op 0180 746 016 of vul hieronder het contactformulier in.

Waarom Fidor?

Ontzorgen. Voor iedereen.

Digitale accountant

Altijd actuele en relevante informatie bij de hand om in control te zijn? Onze op maat gemaakte IT-applicaties sluiten exact aan op jouw situatie en die van het bedrijf.

Sparringpartner

Op zoek naar een adviseur die met je mee onderneemt? Bij ons kun je vertrouwen op een eerlijk en gedegen advies vanuit een helicopterview voor zowel de ondernemer als de onderneming.

Optimalisatie

Tijd en geld besparen? Wij brengen je financiële en fiscale situatie in kaart en optimaliseren het administratieproces. Zo verbeter je heel simpel de prestaties van jouw bedrijf.

Overstapservice

Meer uit je onderneming halen? Stap dan over naar Fidor. Met onze handige overstapservice is dat heel eenvoudig. Wij nemen je alles van a tot z uit handen.

Contact

Simpel. Voor iedereen.

Fidor Accountants en Belastingadviseurs B.V.

T: 0180 746016

F: 0180 746015
info@fidor.nl

KvK: 53815971 

 

Of, wij nemen contact met jou op.

Inloggen

Je persoonlijke omgeving.

Zoeken

Door de hele website.