Door Freshchoi geteelde superfoods gaan de hele wereld over

Klantverhaal. Freshchoi.

“Snelheid is cruciaal omdat we werken met versproducten.”

“Snelheid is cruciaal omdat we werken met versproducten.”

Over de klant

Leverancier van Chinese groente.

De Aziatische keuken is niet meer weg te denken. De maaltijden zijn vaak smaakvol, snel te bereiden en supergezond. Freshchoi is één van de grootste leveranciers van Chinese groente in Nederland. Haar groenten, van Choisam tot Shanghai Paksoi en vele andere varianten, gaan zowel in grote als kleine partijen de hele wereld over. Fidor is al ruim acht jaar nauw betrokken bij dit mooie en groeiende bedrijf. 

De specialismes van Fidor

Ondersteuning. Advisering.

Al vanaf de oprichting van Freshchoi is Fidor het aangewezen kantoor voor ondersteuning en advisering. Inmiddels werken beide bedrijven al ruim acht jaar naar volle tevredenheid samen. Jan-Willem: “Via mijn broer kwam ik contact met Ewout Verschoor. Fidor heeft mij ontzettend goed geholpen met de oprichting en de implementatie van verschillende systemen voor klantbeheer, facturatie en boekhouding.” 

Accountancy

Onze dienstverlening bestaat jaarlijks uit het opstellen van de jaarrekening en de fiscale aangifte. Daarnaast stellen we een prognose en een liquiditeitsprognose op. Maandelijks wordt binnen ons kantoor de ingevoerde

Salarisadministratie

Wij verzorgen de salarissen van Freshchoi. Hierbij houden we rekening met twee verschillende CAO’s en twee aparte pensioenfondsen. Onze werkzaamheden bestaan uit het opmaken van de loonstroken, aangifte loonheffingen en pensioenaangifte.

Het team

Betrokken bij Freshchoi

Fidor werkt met vaste contactpersonen voor een klant, maar natuurlijk zijn er veel meer medewerkers van Fidor bij een klant betrokken. Deze keer belichten we het team dat werkzaam is voor Freshchoi.  

Afbeelding teamlid

ing. E.J. (Ewout) Verschoor AA

Accountant

ewout@fidor.nl
+31(0)651063384

Afbeelding teamlid

A.N. (Arnon) Elderkamp- van Mourik

Medewerker Financiële Administratie

arnon@fidor.nl
+31(0)180746016

Afbeelding teamlid

E. (Erik) Maaskant AA

Accountant

erik.maaskant@fidor.nl
+31(0)180746016

Afbeelding teamlid

M. (Martin) Twigt

Salarisadministrateur

martin@fidor.nl
+31 (0) 180746016

Freshchoi header website
Video afspelen

Bekijk de video over FreshChoi

De toekomst

Helicopterview

Volgens de sympathieke eigenaar heeft corona daarna geen invloed meer gehad op de vraag naar de niche producten, de vraag neemt eigenlijk alleen maar toe. ‘’Inmiddels telen wij op acht hectare en dat zouden er makkelijk meer kunnen zijn. De groei wordt op dit moment vooral beperkt door het ontbreken van gekwalificeerd personeel. We groeien bewust nu even niet en daardoor houden we controle over onze bedrijfsvoering en zoeken we naar goede oplossingen.” Volgens Jan-Willem is Fidor ook bij dit proces weer nauw betrokken. Ewout zegt hierover: “We hebben contact over de jaarcijfers, de inzet van medewerkers, toekomstplannen et cetera. Er is eigenlijk geen onderwerp dat we niet bespreken.” Jan-Willem vult hem aan zeg tot besluit: “Het is fijn dat er iemand met een helicopterview vanaf de zijlijn meekijkt. Dit is voor ons van grote toegevoegde waarde.” 

Banner numbers

Inloggen

Je persoonlijke omgeving.

Zoeken

Door de hele website.