Keukenmaat onderscheidend in keukens, badkamers, tegels en vloeren

Klantverhaal. Keukenmaat.

“We vinden de laagdrempeligheid die wij naar onze klanten uitstralen ook terug bij Fidor.”

“We vinden de laagdrempeligheid die wij naar onze klanten uitstralen ook terug bij Fidor.”

Laagdrempelig

En persoonlijk contact.

Keukenmaat in Papendrecht heeft sinds november 2019 twee nieuwe en enthousiaste eigenaren: Atilla Akkus en John Jeroense. Bij het proces van overname zijn zij geadviseerd door accountant Gerben Buth van Fidor Accountants en Belastingadviseurs. 

We spreken de heren over de onderscheidende dienstverlening van Keukenmaat waarin het bieden van een totaalpakket, laagdrempeligheid en persoonlijk contact belangrijke elementen zijn. Kenmerken die ook terug te vinden zijn bij Fidor. 

Wat direct opvalt is dat Atilla en John een enorme passie voor hun vak hebben. John begint enthousiast te vertellen: “Voorheen werkten we allebei in de aannemerij. Eind 2019 zijn we begonnen aan een nieuw avontuur door de overname van Keukenmaat.” Atilla vertelt verder: “Aan ons werk van het plaatsen van bijvoorbeeld keukens en badkamers is daar nu een stuk adviseren toegevoegd. Voor ons beiden een nieuw vakelement waar we in moesten groeien, maar inmiddels vinden we het geweldig om te doen.” 

Nauw betrokken

Ondersteuning. Advisering.

Dan komt het gesprek op Fidor en haar rol bij de overname van Keukenmaat. Volgens John zijn de mensen van Fidor en in het bijzonder Gerben vanaf het allereerste begin nauw betrokken geweest bij het gehele proces van overname. Gerben: “Ik zag direct het onderscheidende karakter van Keukenmaat. Er moest wel geïnvesteerd worden in het moderniseren van de showroom, maar de basis was goed.” Atilla: “In het proces van overname, maar ook nu kunnen we altijd rekenen op een eerlijk advies. Daarnaast is het prettig dat Gerben persoonlijk te benaderen is, maar dat ook de andere medewerkers van Fidor ons persoonlijk kennen. Eigenlijk vinden we de laagdrempeligheid die wij naar onze klanten uitstralen ook terug bij Fidor en dat vinden wij een groot pluspunt.”  

Keukenmaat afbeelding

We vinden de laagdrempeligheid die wij naar onze klanten uitstralen ook terug bij Fidor.

Het team

Betrokken bij Keukenmaat

Fidor werkt met vaste contactpersonen voor een klant, maar natuurlijk zijn er veel meer medewerkers van Fidor bij een klant betrokken. Deze keer belichten we het team dat werkzaam is voor Keukenmaat.  

Afbeelding teamlid

drs. G.A. (Gerben) Buth AA

Accountant

gerben@fidor.nl
+31(0)653415960

Afbeelding teamlid

P.L.C. (Paul) de Rond – van der Lei

Hoofd aangiftepraktijk

paul@fidor.nl
+31(0)180746016

Afbeelding teamlid

D.C. (Dirk) van Verseveld

Medewerker Financiële Administratie

dirk@fidor.nl
+31(0)180746016

Afbeelding teamlid

D. (Diana) Vlasblom

Hoofd Financiële Administratie

diana@fidor.nl
+31 (0) 180746016

Afbeelding teamlid

M. (Martin) Twigt

Salarisadministrateur

martin@fidor.nl
+31 (0) 180746016

Inloggen

Je persoonlijke omgeving.

Zoeken

Door de hele website.