Win-win situatie voor Mandy Glaudemans

Klantverhaal. MG Personal Traning.

“Concretiseer je doelen, dat helpt om ze te behalen.”

“Concretiseer je doelen, dat helpt om ze te behalen.”

De rode draad

Door het leven van Mandy Glaudemans.

Sport loopt als een rode draad door het leven van Mandy Glaudemans. Ze is jong begonnen met voetballen, heeft op hoog niveau gespeeld en nu is zij personal trainer, waarbij zij mensen helpt aan een gezonde levensstijl die vol te houden is. Zo ook medewerkers van Fidor.  

Ondernemerschap

Ondersteuning. Advisering.

Mandy vertelt enorm enthousiast over haar vak als personal trainer. Toch schuilt er volgens haar ook een gevaar in om voornamelijk vanuit passie voor jezelf een onderneming te beginnen. Ze licht dit toe: “Ik ging helemaal op in mijn vak waardoor ik een stuk ondernemerschap uit het oog verloor. Ik had bijvoorbeeld niet veel met de boekhouding en besteedde zoveel mogelijk uit. Dat heeft op zakelijk gebied niet echt goed uitgepakt en daarom moest het roer volledig om. Ik ben gestopt als franchisenemer en heb mijn eigen bedrijf MG personal Training opgericht.”  

Samenwerking Fidor

Ondersteuning. Advisering.

Mandy kwam in contact met Ewout Verschoor van Fidor. “Ewout was op zoek naar een personal trainer en in eerste instantie zijn we gestart met drie maanden online sportcoaching. Tegelijk was ik op zoek naar een kantoor dat mij kon helpen mijn boekhouding te automatiseren en beter te stroomlijnen. Fidor biedt een totaalpakket met online boekhouding en een geautomatiseerd facturatieproces. Hiermee ben ik erg geholpen, omdat het ondersteuning en inzicht biedt. Ik kan nu zelf eenvoudig mijn boekhouding bijhouden en heb overzicht op wat er gebeurt in mijn bedrijf. Daarnaast is er wekelijks contact waarbij Fidor mij voorziet van advies.” 

Het team

Betrokken bij Mandy Glaudemans

Fidor werkt met vaste contactpersonen voor een klant, maar natuurlijk zijn er veel meer medewerkers van Fidor bij een klant betrokken. Deze keer belichten we het team dat werkzaam is voor Mandy Glaudemans.  

Afbeelding teamlid

ing. E.J. (Ewout) Verschoor AA

Accountant

ewout@fidor.nl
+31(0)651063384

Klantverhaal Mandy Glaudemans
Video afspelen

Bekijk de video over Mandy Glaudemans

Gouden tip

Probeer om altijd te kijken naar de stappen die je wel kunt zetten.

Mandy vervolgt: “Ik vind personal training het mooiste vak dat er is en met de hulp van Fidor werk ik ook aan het ondernemerschap. En dat lukt aardig. De vraag naar coaching groeit gestaag, waardoor ik steeds meer tijd kan besteden aan mijn eigen onderneming.” We vragen tot slot of Mandy een gouden tip heeft voor de lezers? “Probeer om altijd te kijken naar de stappen die je wel kunt zetten, wat er ook gebeurt in je leven. En concretiseer je doelen, dat helpt om ze te behalen.”  

Inloggen

Je persoonlijke omgeving.

Zoeken

Door de hele website.