SIGN-PARTNERS Over groei, samenwerking, uitbreiding en verhuizing

Klantverhaal. SIGN-PARTNERS.

“Fidor is onze vaste sparringpartner voor onderwerpen binnen ons bedrijf.”

“Fidor is onze vaste sparringpartner voor onderwerpen binnen ons bedrijf.”

Professionele organisatie

Kwalitatief en hoogwaardig.

Van lichtreclame tot autobelettering. Van bewegwijzering tot reclamedoeken. En van zakelijke drukwerk tot promotiemateriaal. SIGN-PARTNERS is een professionele organisatie met alle denkbare disciplines om de markt kwalitatief en hoogwaardig te bedienen. Fidor is inmiddels haar vaste partner op financieel gebied.

Jeroen Loomans geeft aan dat SIGN-PARTNERS een lange en bijzondere geschiedenis kent. “Hoewel SIGN-PARTNERS in 1995 is opgericht, gaan de roots van het bedrijf terug naar 1895. De van oorsprong Rotterdamse stempelfabriek werd in 1940 gebombardeerd. Na de opbouw heeft het bedrijf verschillende eigenaren, namen en vestigingsplaatsen gekend. Eind 1994 ben ik bij het bedrijf gekomen dat zich moest gaan specialiseren in bewegwijzering. In 2008 stapte ik als eigenaar in het bedrijf, waarna we onze diensten verder zijn gaan uitbreiden. Ondertussen heeft SIGN-PARTNERS de beschikking over een geavanceerd machinepark en produceert, levert en monteert zij niet alleen maatwerk op het gebied van signing, maar ook drukwerkgerelateerde producten.” 

Samenwerking

Bevalt er goed.

De samenwerking met Fidor bevalt volgens Jeroen Blom erg goed. “Fidor is onze vaste sparringpartner op alle relevante onderwerpen binnen ons bedrijf. Daarnaast werken we met het digitale systeem voor de boekhouding en facturatie dat Fidor bij ons heeft geïmplementeerd. Het systeem is eenvoudig, overzichtelijk en erg gebruiksvriendelijk.” Gerben luistert met een grote glimlach en eindigt het gesprek door te zeggen dat er goed is geluisterd naar de wensen en eisen van SIGN-PARTNERS. En dat deze zijn meegenomen bij de inrichting van de processen en de systemen. “Bij ons staat maatwerk hoog in het vaandel.”

Het team

Betrokken bij SIGN-PARTNERS

Fidor werkt met vaste contactpersonen voor een klant, maar natuurlijk zijn er veel meer medewerkers van Fidor bij een klant betrokken. Deze keer belichten we het team dat werkzaam is voor SIGN-PARTNERS.  

Afbeelding teamlid

drs. G.A. (Gerben) Buth AA

Accountant

gerben@fidor.nl
+31(0)653415960

Afbeelding teamlid

W.A. (Pim) van Lieshout BSc RB

Fiscalist

pim@fidor.nl
+31(0)180746016

Afbeelding teamlid

M. (Martin) Twigt

Salarisadministrateur

martin@fidor.nl
+31 (0) 180746016

Afbeelding teamlid

D. (Diana) Vlasblom

Hoofd Financiële Administratie

diana@fidor.nl
+31 (0) 180746016

Video overlay SIGN-PARTNERS
Video afspelen

Bekijk de video over SIGN-PARTNERS

Groei

SIGN-PARNERS groeit niet alleen in productie, maar ook in productiefaciliteiten.

SIGN-PARNERS groeit niet alleen in productie, maar ook in productiefaciliteiten. Daarom verhuist het bedrijf in juni dit jaar naar een nieuw en ruimer pand. Jeroen Loomans zegt hierover: “We hebben nu 300 vierkante meter tot onze beschikking en dit zal met het nieuwe pand verviervoudigen. We kijken dan ook enorm uit naar de verhuizing.” Dan komt het gesprek op de samenwerking met Fidor. We zijn benieuwd hoe deze samenwerking tot stand is gekomen. Jeroen Loomans: “We zochten naar een accountant en hadden daarom drie kantoren benaderd. Bij Fidor hadden we direct een goed gevoel. Zij begreep onze wereld en ook de terugkoppeling op onze aanvraag sprak aan. Zo werkt Fidor met vaste contactpersonen en is het contact laagdrempelig. We zijn geen nummer en worden ook niet doorverwezen  

Inloggen

Je persoonlijke omgeving.

Zoeken

Door de hele website.