MKB financieel advies

Vertrouwen. Waarde.

'De wetenschap dat wij altijd bij een adviseur van Fidor terecht kunnen als we even willen sparren of met iets zitten, geeft rust. Samen ondernemen!'

'De wetenschap dat wij altijd bij een adviseur van Fidor terecht kunnen als we even willen sparren of met iets zitten, geeft rust. Samen ondernemen!'

MKB financieel advies

In het MKB is veelal een grote behoefte aan financieel advies omdat bedrijven een duidelijk inzicht in hun financiën willen hebben en uiteraard nooit te veel belasting willen betalen. Tegelijkertijd kost het uitzoeken en ordenen van de financiële administratie vaak behoorlijk wat tijd en die tijd heeft u als ondernemer vaak niet. Financieel advies aan MKB bedrijven wordt veelal zeer gewaardeerd. De financieel adviseur is bij deze MKB bedrijven een sparring partner die naast de ondernemer staat en in feite ‘mee onderneemt’.

Fidor is een gedegen financieel adviseur voor MKB bedrijven die op zoek zijn naar een duidelijk overzicht van hun financiële situatie. Wij ondersteunen en adviseren bedrijven en instellingen op vele administratieve en financiële punten. Daarmee heeft u meer armslag om u aandacht te besteden aan zaken waarin u goed in bent.

Fidor biedt aan het MKB financieel advies en ondersteuning

Fidor biedt aan het MKB financieel advies dat te kenmerken is als een integrale dienstverlening. U kunt bij ons terecht voor advies en ondersteuning op onder meer de volgende gebieden:
  • het opstellen van de jaarrekening: belangrijk voor onder meer rapportage aan banken en de Nederlandse fiscus;
  • belastingen: op alle belastinggebieden behoort tot onze expertise;
  • verzorgen van de interne financiële administratie
  • verzorgen van administratieve verplichtingen inzake salarissen van uw personeel

Advies op maat

Heeft u ook als ondernemer in het MKB ook behoefte aan financieel advies? Al uw vragen zijn bij ons van harte welkom! Bel even naar 0180 746 016 of vul hieronder het contactformulier in.

Waarom Fidor?

Ontzorgen. Voor iedereen.

Digitale accountant

Altijd actuele en relevante informatie bij de hand om in control te zijn? Onze op maat gemaakte IT-applicaties sluiten exact aan op jouw situatie en die van het bedrijf.

Sparringpartner

Op zoek naar een adviseur die met je mee onderneemt? Bij ons kun je vertrouwen op een eerlijk en gedegen advies vanuit een helicopterview voor zowel de ondernemer als de onderneming.

Optimalisatie

Tijd en geld besparen? Wij brengen je financiële en fiscale situatie in kaart en optimaliseren het administratieproces. Zo verbeter je heel simpel de prestaties van jouw bedrijf.

Overstapservice

Meer uit je onderneming halen? Stap dan over naar Fidor. Met onze handige overstapservice is dat heel eenvoudig. Wij nemen je alles van a tot z uit handen.

Contact

Simpel. Voor iedereen.

Fidor Accountants en Belastingadviseurs B.V.

T: 0180 746016

F: 0180 746015
info@fidor.nl

KvK: 53815971 

 

Of, wij nemen contact met jou op.

Jij en Fidor? Prima combinatie.

Wat kan Fidor voor jou betekenen?

Behoefte aan heldere diensten? Een integer en pragmatisch advies? Eenvoudig gebruik van IT-applicaties? Een kantoor dat gevoel heeft voor ondernemerschap? Dan ben je bij Fidor aan het juiste adres.  

Neem contact op met ons.

Of laat ons contact met jou opnemen.

Wij zijn accountants en belastingadviseurs met gevoel voor ondernemerschap. Onze dienstverlening sluit écht aan op jouw behoeften. Zo ben en blijf je in control. 

Footer line

Inloggen

Je persoonlijke omgeving.

Zoeken

Door de hele website.