MKB pensioenadvies

Vertrouwen. Waarde.

'De wetenschap dat wij altijd bij een adviseur van Fidor terecht kunnen als we even willen sparren of met iets zitten, geeft rust. Samen ondernemen!'

'De wetenschap dat wij altijd bij een adviseur van Fidor terecht kunnen als we even willen sparren of met iets zitten, geeft rust. Samen ondernemen!'

MKB pensioenadvies

MKB pensioenadvies is een belangrijk onderdeel van uw personeelsadministratie, maar is ook een onderdeel dat vaak over het hoofd wordt gezien. Zeker bij bedrijven met relatief jong personeel blijven deze vraagstukken nog weleens liggen. Het is echter wel zaak om bij het opzetten van een bedrijf ook een pensioenregeling op te zetten voor uw werknemers. Als werkgever dient u te voldoen aan de geldende zorg- en informatieplicht. Maar wat is dat nou precies en hoe moet u bijvoorbeeld een collectieve pensioenregeling opzetten? Op al deze vragen en meer, heeft Fidor een antwoord voor u. Onze professionals kunnen u helpen met gedegen pensioenadvies voor het MKB.

Houd het overzicht met MKB pensioenadvies van Fidor

Fidor onderscheidt zich in het geven van pensioenadvies voor het MKB door het gebruik van digitale platforms waarmee u als ondernemer in een oogopslag de gegevens van uw medewerkers kunt zien. Daarnaast kunnen wij u zelfs compleet ontzorgen door bijvoorbeeld de controle en berekeningen van voorschotnota’s van de pensioenen bij u uit handen te nemen. U houdt nog steeds het overzicht maar u hoeft er niet meer naar om te kijken. Dat is wat Fidor u te bieden heeft. Maak vandaag nog een afspraak door te bellen met 0180 746016.

Advies op maat

Wilt u graag hulp van Fidor? Al uw vragen zijn bij ons van harte welkom! Bel even naar 0180 746 016 of vul hieronder het contactformulier in.

Waarom Fidor?

Ontzorgen. Voor iedereen.

Digitale accountant

Altijd actuele en relevante informatie bij de hand om in control te zijn? Onze op maat gemaakte IT-applicaties sluiten exact aan op jouw situatie en die van het bedrijf.

Sparringpartner

Op zoek naar een adviseur die met je mee onderneemt? Bij ons kun je vertrouwen op een eerlijk en gedegen advies vanuit een helicopterview voor zowel de ondernemer als de onderneming.

Optimalisatie

Tijd en geld besparen? Wij brengen je financiële en fiscale situatie in kaart en optimaliseren het administratieproces. Zo verbeter je heel simpel de prestaties van jouw bedrijf.

Overstapservice

Meer uit je onderneming halen? Stap dan over naar Fidor. Met onze handige overstapservice is dat heel eenvoudig. Wij nemen je alles van a tot z uit handen.

Contact

Simpel. Voor iedereen.

Fidor Accountants en Belastingadviseurs B.V.

T: 0180 746016

F: 0180 746015
info@fidor.nl

KvK: 53815971 

 

Of, wij nemen contact met jou op.

Jij en Fidor? Prima combinatie.

Wat kan Fidor voor jou betekenen?

Behoefte aan heldere diensten? Een integer en pragmatisch advies? Eenvoudig gebruik van IT-applicaties? Een kantoor dat gevoel heeft voor ondernemerschap? Dan ben je bij Fidor aan het juiste adres.  

Neem contact op met ons.

Of laat ons contact met jou opnemen.

Wij zijn accountants en belastingadviseurs met gevoel voor ondernemerschap. Onze dienstverlening sluit écht aan op jouw behoeften. Zo ben en blijf je in control. 

Footer line

Inloggen

Je persoonlijke omgeving.

Zoeken

Door de hele website.