Online jaarrekening

Vertrouwen. Waarde.

'De wetenschap dat wij altijd bij een adviseur van Fidor terecht kunnen als we even willen sparren of met iets zitten, geeft rust. Samen ondernemen!'

'De wetenschap dat wij altijd bij een adviseur van Fidor terecht kunnen als we even willen sparren of met iets zitten, geeft rust. Samen ondernemen!'

Online jaarrekening

Laat uw online jaarrekening opstellen door een accountant van Fidor. Onze accountants zijn erg innovatief en gedreven maar vooral persoonlijk. Wij denken graag met u mee en lossen elk probleem samen met u op. Wij gaan geen uitdaging aan de weg en helpen u graag waar we kunnen. Daarin richten we ons vooral op zaken die voor u echt belangrijk zijn. In het geval van het maken van een online jaarrekening kunnen we u daar goed bij helpen.

Een online jaarrekening samen laten stellen door Fidor

Veel klanten vinden het erg prettig om te weten dat er een accountant meegewerkt heeft aan uw online jaarrekening. Het biedt dan ook een betrouwbaar inzicht in de verantwoordingsinformatie van uw bedrijf. Met een online jaarrekening legt u dus verantwoording af en kijkt u terug op het afgelopen jaar. Een jaarrekening dient daarnaast voor:

  • Registratie van deponering bij de Kamer van Koophandel
  • Een antwoord op de vraag of er dividend wordt uitgekeerd
  • Een antwoord op de vraag of uw financiering geheel geregeld is
  • Verantwoording aan de fiscus en andere belanghebbenden

 

U kunt er ook voor kiezen om een samenstelverklaring, een beoordelingsverklaring of een controleverklaring in uw online jaarrekening op te laten nemen. Onze accountant helpt u graag bij het maken van deze beslissing.

Advies op maat

Wilt u graag hulp van Fidor bij het opstellen van uw online jaarrekening? Al uw vragen zijn bij ons van harte welkom! Bel even naar 0180 746 016 of vul hieronder het contactformulier in.

Waarom Fidor?

Ontzorgen. Voor iedereen.

Digitale accountant

Altijd actuele en relevante informatie bij de hand om in control te zijn? Onze op maat gemaakte IT-applicaties sluiten exact aan op jouw situatie en die van het bedrijf.

Sparringpartner

Op zoek naar een adviseur die met je mee onderneemt? Bij ons kun je vertrouwen op een eerlijk en gedegen advies vanuit een helicopterview voor zowel de ondernemer als de onderneming.

Optimalisatie

Tijd en geld besparen? Wij brengen je financiële en fiscale situatie in kaart en optimaliseren het administratieproces. Zo verbeter je heel simpel de prestaties van jouw bedrijf.

Overstapservice

Meer uit je onderneming halen? Stap dan over naar Fidor. Met onze handige overstapservice is dat heel eenvoudig. Wij nemen je alles van a tot z uit handen.

Contact

Simpel. Voor iedereen.

Fidor Accountants en Belastingadviseurs B.V.

T: 0180 746016

F: 0180 746015
info@fidor.nl

KvK: 53815971 

 

Of, wij nemen contact met jou op.

Jij en Fidor? Prima combinatie.

Wat kan Fidor voor jou betekenen?

Behoefte aan heldere diensten? Een integer en pragmatisch advies? Eenvoudig gebruik van IT-applicaties? Een kantoor dat gevoel heeft voor ondernemerschap? Dan ben je bij Fidor aan het juiste adres.  

Neem contact op met ons.

Of laat ons contact met jou opnemen.

Wij zijn accountants en belastingadviseurs met gevoel voor ondernemerschap. Onze dienstverlening sluit écht aan op jouw behoeften. Zo ben en blijf je in control. 

Footer line

Inloggen

Je persoonlijke omgeving.

Zoeken

Door de hele website.