Online salarisverwerking

Vertrouwen. Waarde.

'De wetenschap dat wij altijd bij een adviseur van Fidor terecht kunnen als we even willen sparren of met iets zitten, geeft rust. Samen ondernemen!'

'De wetenschap dat wij altijd bij een adviseur van Fidor terecht kunnen als we even willen sparren of met iets zitten, geeft rust. Samen ondernemen!'

Online salarisverwerking

Voor het juiste online systeem voor uw salarisverwerking maakt u direct een afspraak bij Fidor! Wij bieden u technische oplossingen op maat voor al uw interne processen, accountancy, fiscale zaken en financiën. Zo kunt u efficiënt en gemakkelijk te werk gaan en heeft u meer tijd over om te ondernemen. Komt u regelmatig vraagstukken tegen op deze gebieden of zou u af en toe wel een deskundig advies kunnen gebruiken? Kom dan kennis maken met ons om te kijken of we ook voor u een waardevolle partner kunnen zijn!

Eenvoudige online salarisverwerking

Online salarisverwerking is niet alleen eenvoudig en gemakkelijk maar tevens zeer betrouwbaar. Het systeem zorgt automatisch voor de juiste verloning en een tijdige betaling van de salarissen waardoor u uw personeel nooit te kort doet. Naast salarisadministratie kunnen ook andere personeelszaken aan het systeem worden toegevoegd. Fidor maakt hierbij veelal gebruik van geavanceerde IT toepassingen waardoor u altijd de meeste recente en correcte gegevens bij de hand hebt, waar u ook bent!

Advies op maat

Bent u benieuwd naar de technische oplossingen van Fidor voor uw salarisverwerking in uw omgeving? Al uw vragen zijn bij ons van harte welkom! Bel even naar 0180 746 016 of vul hieronder het contactformulier in.

Waarom Fidor?

Ontzorgen. Voor iedereen.

Digitale accountant

Altijd actuele en relevante informatie bij de hand om in control te zijn? Onze op maat gemaakte IT-applicaties sluiten exact aan op jouw situatie en die van het bedrijf.

Sparringpartner

Op zoek naar een adviseur die met je mee onderneemt? Bij ons kun je vertrouwen op een eerlijk en gedegen advies vanuit een helicopterview voor zowel de ondernemer als de onderneming.

Optimalisatie

Tijd en geld besparen? Wij brengen je financiële en fiscale situatie in kaart en optimaliseren het administratieproces. Zo verbeter je heel simpel de prestaties van jouw bedrijf.

Overstapservice

Meer uit je onderneming halen? Stap dan over naar Fidor. Met onze handige overstapservice is dat heel eenvoudig. Wij nemen je alles van a tot z uit handen.

Contact

Simpel. Voor iedereen.

Fidor Accountants en Belastingadviseurs B.V.

T: 0180 746016

F: 0180 746015
info@fidor.nl

KvK: 53815971 

 

Of, wij nemen contact met jou op.

Jij en Fidor? Prima combinatie.

Wat kan Fidor voor jou betekenen?

Behoefte aan heldere diensten? Een integer en pragmatisch advies? Eenvoudig gebruik van IT-applicaties? Een kantoor dat gevoel heeft voor ondernemerschap? Dan ben je bij Fidor aan het juiste adres.  

Neem contact op met ons.

Of laat ons contact met jou opnemen.

Wij zijn accountants en belastingadviseurs met gevoel voor ondernemerschap. Onze dienstverlening sluit écht aan op jouw behoeften. Zo ben en blijf je in control. 

Footer line

Inloggen

Je persoonlijke omgeving.

Zoeken

Door de hele website.