Salarisadministratie en advies

Vertrouwen. Waarde.

'De wetenschap dat wij altijd bij een adviseur van Fidor terecht kunnen als we even willen sparren of met iets zitten, geeft rust. Samen ondernemen!'

'De wetenschap dat wij altijd bij een adviseur van Fidor terecht kunnen als we even willen sparren of met iets zitten, geeft rust. Samen ondernemen!'

Salarisadministratie en advies

De salarisadministratie is voor veel ondernemers een noodzakelijk, maar veelal geen favoriet onderdeel van het ondernemerschap. Velen van hen kunnen hierbij dan ook wel wat advies gebruiken. Wanneer uw bedrijf succesvoller wordt en er meer personeel wordt aangenomen, groeit ook de noodzaak tot een helder inzicht in de salarisadministratie. Fidor stelt voor u graag een advies op waarmee u de salarisadministratie kunt stroomlijnen en het overzicht kunt behouden. Laat Fidor u vandaag nog helpen om uw salarisadministratie op orde te krijgen én te houden.

Salarisadministratie en advies in vrijwel iedere sector

Bij Fidor richten wij ons al jaren op het geven van advies rondom de salarisadministratie. De beste manier om uw salarisadministratie te voeren kan in hoge mate afhankelijk zijn van de branche waarin u zich met uw onderneming bevindt. Vanuit onze ervaring hebben wij onze expertise opgebouwd in de volgende sectoren:
  • Automotive;
  • Bouw;
  • Detailhandel;
  • Groothandel;
  • Zorg en welzijn;
  • Logistiek;
  • Land- en tuinbouw;
  • Zakelijke dienstverlening;
  • Horeca.

Advies op maat

Ook wanneer uw specifieke sector hier niet tussen staat kunt u gerust even bellen naar onze deskundige medewerkers. Al uw vragen zijn bij ons van harte welkom! Bel even naar 0180 746 016 of vul hieronder het contactformulier in.

Waarom Fidor?

Ontzorgen. Voor iedereen.

Digitale accountant

Altijd actuele en relevante informatie bij de hand om in control te zijn? Onze op maat gemaakte IT-applicaties sluiten exact aan op jouw situatie en die van het bedrijf.

Sparringpartner

Op zoek naar een adviseur die met je mee onderneemt? Bij ons kun je vertrouwen op een eerlijk en gedegen advies vanuit een helicopterview voor zowel de ondernemer als de onderneming.

Optimalisatie

Tijd en geld besparen? Wij brengen je financiële en fiscale situatie in kaart en optimaliseren het administratieproces. Zo verbeter je heel simpel de prestaties van jouw bedrijf.

Overstapservice

Meer uit je onderneming halen? Stap dan over naar Fidor. Met onze handige overstapservice is dat heel eenvoudig. Wij nemen je alles van a tot z uit handen.

Contact

Simpel. Voor iedereen.

Fidor Accountants en Belastingadviseurs B.V.

T: 0180 746016

F: 0180 746015
info@fidor.nl

KvK: 53815971 

 

Of, wij nemen contact met jou op.

Inloggen

Je persoonlijke omgeving.

Zoeken

Door de hele website.