Salarisadministratie Rotterdam

Vertrouwen. Waarde.

'De wetenschap dat wij altijd bij een adviseur van Fidor terecht kunnen als we even willen sparren of met iets zitten, geeft rust. Samen ondernemen!'

'De wetenschap dat wij altijd bij een adviseur van Fidor terecht kunnen als we even willen sparren of met iets zitten, geeft rust. Samen ondernemen!'

Salarisadministratie Rotterdam

Fidor is uw partner op het gebied van salarisadministratie in Rotterdam en omstreken! Ons accountants- en belastingkantoor staat in de regio bekend om zijn vernieuwende, vooruitstrevende en verfrissende werkwijze maar wordt tevens zeer gewaardeerd door de persoonlijke aanpak en de duidelijke prijsstelling. Door van tevoren goed met u af te spreken wat beide partijen kunnen verwachten van de samenwerking, voorkomen we verrassingen achteraf en een teleurstellend resultaat. Kom eens kennis maken om ons beter te leren kennen en te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Salarisadministratie laten doen voor uw bedrijf in Rotterdam

Bij Fidor hebben we een sterke IT-focus en in veel gevallen maken wij bij onze klanten dan ook maximaal gebruik van technische oplossingen voor al hun administratie en werkzaamheden. IT is uiteraard geen doel op zich maar kan wel zeer efficiënt en effectief werken om uw organisatie op orde te houden en uw doelen te bereiken. Neem bijvoorbeeld de salarisadministratie van uw bedrijf in Rotterdam. Zou deze niet veel gemakkelijker zijn wanneer deze gekoppeld wordt aan het ziekteverzuim, de pensioenregeling van een werknemer en diens persoonlijke gegevens? Zo heeft u altijd alle gegevens bij de hand!

Advies op maat

Bent u benieuwd naar de technische oplossingen van Fidor voor uw salarisadministratie in Rotterdam en omgeving? Al uw vragen zijn bij ons van harte welkom! Bel even naar 0180 746 016 of vul hieronder het contactformulier in.

Waarom Fidor?

Ontzorgen. Voor iedereen.

Digitale accountant

Altijd actuele en relevante informatie bij de hand om in control te zijn? Onze op maat gemaakte IT-applicaties sluiten exact aan op jouw situatie en die van het bedrijf.

Sparringpartner

Op zoek naar een adviseur die met je mee onderneemt? Bij ons kun je vertrouwen op een eerlijk en gedegen advies vanuit een helicopterview voor zowel de ondernemer als de onderneming.

Optimalisatie

Tijd en geld besparen? Wij brengen je financiële en fiscale situatie in kaart en optimaliseren het administratieproces. Zo verbeter je heel simpel de prestaties van jouw bedrijf.

Overstapservice

Meer uit je onderneming halen? Stap dan over naar Fidor. Met onze handige overstapservice is dat heel eenvoudig. Wij nemen je alles van a tot z uit handen.

Contact

Simpel. Voor iedereen.

Fidor Accountants en Belastingadviseurs B.V.

T: 0180 746016

F: 0180 746015
info@fidor.nl

KvK: 53815971 

 

Of, wij nemen contact met jou op.

Inloggen

Je persoonlijke omgeving.

Zoeken

Door de hele website.